Blijf samen jong in Ons Koningsoord

Een nieuwe locatie, een nieuwe plek, een nieuw samenzijn, een nieuwe start. Historie en moderne gemakken komen samen in de seniorenwoningen van Ons Koningsoord.

Prachtige seniorenwoningen

Toekomstbestendig en comfortabel wonen

In Ons Koningsoord kunt u samen met uw partner zelfstandig blijven wonen, ook als er iets aan uw leefsituatie verandert. De appartementen zijn namelijk volledig toekomstbestendig ingericht.

Als u of uw partner in de toekomst zorg nodig blijkt te hebben, dan is die op afroep beschikbaar. Deze zorg is vanzelfsprekend volledig afgestemd op uw wensen en levensbehoeften van dat moment. Ook uw woning kunt u met een aantal kleine ingrepen volledig naar behoefte én wens inrichten.

Prachtige seniorenwoningen

Een oase van licht en ruimte

De royale seniorenwoningen, gesitueerd in het nieuwbouwgedeelte, bieden een oase van rust, licht en ruimte. Daarnaast kijken vele woningen via de ruime balkons uit over de tuinen van het klooster.

U kunt in dit bijzondere complex wonen met het comfort zoals u gewend bent, in een ambiance die de rust uitstraalt van vervlogen tijden, gecombineerd met moderne gemakken en voorzieningen.

Prachtige seniorenwoningen

Appartementen Ons Koningsoord

Royale seniorenwoningen, gesitueerd in het nieuwbouwgedeelte, met uitzicht over de tuinen van het klooster. Deze woningen hebben een uitgebreide keuze aan opties.

Prachtige seniorenwoningen

Tuinwoningen Ons Koningsoord

Naast de appartementen zijn er ook negen tuinwoningen voor senioren gerealiseerd. De tuinwoningen van Ons Koningsoord zijn gebouwd om samen aangenaam oud in te worden. Dit bekent de regie in eigen hand met de voorzieningen van een levensloopbestendige woning. Aan de achterzijde heeft de woning een eigen tuin en de kloostertuinen liggen bij de voordeur.

Een tuinwoning is een specifiek type eengezinswoning. De tuinwoningen hebben een vloeroppervlakte van circa 85 m² of 100 m² en zijn gelijkvloers. Deze woningen hebben allen een tweede slaapkamer.

Prachtige seniorenwoningen

Beschikbaarheid seniorenwoningen

Wij zijn klaar voor de toekomst, u ook? Neem contact met ons op voor meer informatie.