Prinsen en prinsessen

Ja, dat is precies hoe de kindjes van kinderdagverblijf De Koningswereld zich voelen in deze prachtige omgeving. In het paleis van wat voorheen het klooster van Berkel-Enschot was. Bij mooi weer spelen de kinderen in de prachtige kloostertuin, hoe uniek?

Kinderdagverblijf De Koningswereld

Jong en oud verrijken elkaars leven

Kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen bij De Koningswereld vrij en geïnspireerd ontdekken, ontwikkelen, aandacht krijgen en ontmoeten. Dat doen ze niet alleen met leeftijdsgenootjes, maar ook met de senioren die in Ons Koningsoord wonen. Benieuwd of er plaats is voor uw kind(eren)? Neem een kijkje op de website: www.dekleinewereld.org/berkel-enschot/kinderdagverblijf-de-koningswereld

Kinderdagverblijf De Koningswereld

Veilig en vertrouwd

De Koningswereld is een van de locaties van kinderopvang De Kleine Wereld. De Kleine Wereld biedt kinderen van 0 tot 4 jaar opvang in een veilige en vertrouwde omgeving, waar de pedagogisch medewerkers hen op een liefdevolle en betrokken manier ondersteunen in hun ontwikkeling.

Ieder kind is uniek en ontwikkelt op eigen tempo en wijze. De pedagogisch medewerkers stimuleren elk kind om zelf te ontdekken wat het kan en wil. De dagverblijven zijn geopend van 07:00 tot 19:00 uur.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Trappistinnentuin 81
5057 DJ Berkel-Enschot
E: helmy@dekleinewereld.org
T: 013 205 60 11